Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ 9/9/2019

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το ενημερωτικό του συν. Καλόγερου Γιώργου



ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΥΣΔΕ 09-09-2019
Συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 09-09-2019, στις 12:00 το ΠΥΣΔΕ Έβρου, με παρόντα μέλη τους :  Αποστολακούδη Στέργιο, Λημνιό Νικόλαο, Πλακωτή Ελένη, Κουσινίδη Χαρίλαο και Καλόγερο Γεώργιο.
Α. Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Τοποθετήσεις – διαθέσεις εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2019-2020  α) Μονίμων εκπαιδευτικών β) Αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
2. Εξέταση υποβληθέντων ενστάσεων εκπαιδευτικών ως προς τις τοποθετήσεις (συνολικά).
3. Εξέταση ένστασης υποψηφίου για τη θέση υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της ΔΙΔΕ Έβρου, ως προς τους πίνακες Δεκτών και μη Δεκτών.   
Β. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι:
Θέμα 1ο : Τοποθετήσεις – διαθέσεις εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2019-2020  α) Μονίμων εκπαιδευτικών β) Αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Το Συμβούλιο ομόφωνα προχώρησε α) στις παρακάτω τοποθετήσεις – διαθέσεις μονίμων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2019-2020 που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Και β) στις παρακάτω τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2019-2020 που μπορείτε να δείτε  α) Αναπληρωτές εξειδικευμένης ΕΔΩ  β) Αναπληρωτές ειδικής εξειδικευμένης ΕΔΩ και γ) Αναπληρωτές Γενικής Παιδείας Τακτικού ΕΔΩ
Θέμα 2ο : Εξέταση υποβληθέντων ενστάσεων εκπαιδευτικών ως προς τις τοποθετήσεις (συνολικά).
Συζητήθηκαν οι παρακάτω ενστάσεις που αφορούσαν τις τοποθετήσεις :
Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΛΑΔΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΔΟΥΡΔΑΛΗ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ
ΠΕ02
Η συνάδελφος με την ένσταση της ζητούσε να τοποθετηθεί στο ΓΕΛ Φερών όπου υπάρχει κενό καθώς το δήλωσε στην αίτηση προτιμήσεων της. Ομόφωνα το ΠΥΣΔΕ έκανε δεκτή την ένστασή της.
2
ΒΟΥΡΔΟΛΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΠΕ86
Ο συνάδελφος έκανε ένσταση κατά της τοποθέτησης του συναδέλφου, Ταταρίδη Ιωάννη, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να προηγηθεί αυτός, επειδή έχει περισσότερα μόρια μετάθεσης. Ομόφωνα αποφασίστηκε η εξέταση της ένστασης για μετά τον ορισμό του Υπευθύνου Πληροφορικής.
3
ΜΟΝΤΕΣΑΝΤΟΥ
ΡΕΒΕΚΚΑ
ΠΕ34
Ζητούσε να μην τοποθετηθεί στο Εσπ. Γυμν. Αλεξ/πολης καθώς θα είναι δύσκολη η μετάβασή της καθώς δεν οδηγεί και υπάρχει έλλειψη δρομολογίων από το αστικό. Ομόφωνα απορρίφθηκε  η  ένσταση-αίτηση, λόγω αδυναμίας να συμπληρώσει το ωράριό της σε άλλη σχολική μονάδα.
4.
ΤΣΙΑΚΥΡΟΎΔΗ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΠΕ06
Αιτούνταν απόσπασης στην Αλεξ/πολη βάσει του ν. 4553/2018 (σύζυγος στρατιωτικού) ομόφωνα τοποθετήθηκε στο Γυμν. Τυχερού για 6ω/ΓΕΛ Τυχερού για 4ω/Εσπ. Γυμν. Αλεξ/πολης για 6ω/Εσπ. ΓΕΛ για 4ω.
5.
ΤΖΩΓΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΕΟ6
Ζητούσε να αποσπαστεί βάσει του ν 4115/2013 στην Αλεξ/πολη λόγω του συζύγου (πανεπιστημιακός). Ομόφωνα τοποθετήθηκε στο ΕΠΑΛ Διδ/χου για 20ω καθώς στην συνεξέταση με την αίτηση της Τσιακυρούδη Μαγδαληνής που επίσης αιτούνταν απόσπασης στην Αλεξ/πολη βάσει του ν. 4553/2018 (σύζυγος στρατιωτικού) είχε λιγότερα μόρια.
6
ΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕ11
Ο συνάδελφος έκανε ένσταση γιατί δεν τοποθετήθηκε κατά προτεραιότητα ως λειτουργικά υπεράριθμός από το Γυμν. Μεταξάδων στην Αλεξ/πολη και επίσης γιατί δεν τοποθετήθηκε  στο Ειδικό Σχολείο Αλεξ/πολης επίσης ως πλεονάζον προσωπικό. Κατά πλειοψηφία (4-1) απορρίφτηκε η ένστασή του, διότι δεν προκύπτει από την ισχύουσα νομοθεσία η βασιμότητα των ισχυρισμών του.
7
ΜΑΡΟΛΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΑ
ΠΕ87.02
Ζητούσε να επιστρέψει στο 1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας. Ομόφωνα ανακλήθηκε η απόσπασή της από το ΕΠΑΛ Διδ/χου.

Θέμα 3ο : Εξέταση ένστασης υποψηφίου για τη θέση υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της ΔΙΔΕ Έβρου, ως προς τους πίνακες Δεκτών και μη Δεκτών.   
Το Συμβούλιο εξέτασε την ένστασή του συναδέλφου, Τέλιου Αριστείδη, ΠΕ 11, στην οποία υποστήριζε ότι άδικα η αίτησή του για τη θέση υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της ΔΙΔΕ Έβρου δεν έγινε δεκτή καθώς είχε υποβάλλει έγκαιρα την παραίτηση από τη θέση του Υποδ/ντη ΓΕΛ Φερών και απλά άργησε το ΑΠΥΣΔΕ να συνεδριάσει και να κάνει δεκτή την παραίτησή του. Σημειωτέον ότι υπήρχε όρος στην προκήρυξη οι υποψήφιοι για τη θέση υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού να μην κατέχουν θέση ευθύνης όπως στην προκειμένη περίπτωση κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δηλ. 3 Σεπτεμβρίου. Το Συμβούλιο κατά πλειοψηφία (4-1) απέρριψε την ένσταση του ως αβάσιμη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.