Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ 13/9/2019

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το ενημερωτικό του συν. Καλόγερου Γιώργου



ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΥΣΔΕ 13-09-2019
Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 13-09-2019, στις 13:30 το ΠΥΣΔΕ Έβρου, με παρόντα μέλη τους :  Αποστολακούδη Στέργιο, Λημνιό Νικόλαο, Πλακωτή Ελένη, Κουσινίδη Χαρίλαο και Καλόγερο Γεώργιο.
Α. Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Πρόταση για απόσπαση εκπαιδευτικού στη θέση Υπευθύνου Τμήματος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΙΔΕ Έβρου για το σχολικό έτος 2019-2020.
2. Εξέταση υποβληθέντων ενστάσεων εκπαιδευτικών ως προς τις τοποθετήσεις (συνολικά).
3. Τοποθετήσεις – διαθέσεις εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2019-2020. 
α) Μονίμων εκπαιδευτικών.
β) Αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
4. Κατάρτιση προσωρινού πίνακα κατάταξης των δεκτών υποψηφίων για τη θέση υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της ΔΙΔΕ Έβρου.
5. Εξέταση αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου.
6. Εξέταση ένστασης εκπαιδευτικού για τη μη χορήγηση συνάφειας αδιάσπαστου τίτλου σπουδών. 

Β. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι:
Θέμα 1ο : Πρόταση για απόσπαση εκπαιδευτικού στη θέση Υπευθύνου Τμήματος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΙΔΕ Έβρου για το σχολικό έτος 2019-2020.
Το Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το γεγονός ότι δεν υπεβλήθησαν αιτήσεις για τη θέση Υπευθύνου Τμήματος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΙΔΕ Έβρου για το σχολικό έτος 2019-2020, έκανε ομόφωνα δεκτή την εισήγηση του Προέδρου που πρότεινε την απόσπαση του συναδέλφου, Βουρδόλη Στέργιου, στο Τμήμα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΙΔΕ Έβρου για το σχολικό έτος 2019-2020 (μέχρι 31-8-2019).
Θέμα 2ο : Εξέταση υποβληθέντων ενστάσεων εκπαιδευτικών ως προς τις τοποθετήσεις (συνολικά).
Συζητήθηκαν οι παρακάτω ενστάσεις που αφορούσαν τις τοποθετήσεις :
Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΛΑΔΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΒΟΥΡΔΟΛΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΠΕ86
Ο συνάδελφος έκανε ένσταση κατά της απόσπασης του συναδέλφου, Ταταρίδη Ιωάννη, στα σχολεία της Αλεξ/πολης, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να προηγηθεί η εξέταση των αιτήσεων αυτών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ  όπου σε σχέση με τον συνάδελφο, Ταταρίδη Ιωάννη, έχει περισσότερα μόρια μετάθεσης. Κατά πλειοψηφία (4-1) αποφασίστηκε η αποδοχή της ένστασης και ο συνάδελφος, Βουρδόλης Στέργιος, τοποθετήθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης για 14ω και στο 1ο ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης για 6ω. Ενώ ο συνάδελφος, Ταταρίδης Ιωάννης, τοποθετήθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης για 14ω και στο 4ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης για 6ω.
2.
ΤΖΩΓΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΕΟ6
Η συνάδελφος αιτούνταν αφενός να της γνωστοποιηθούν τα κενά της ειδικότητάς της και αφετέρου ζητούσε να αποσπαστεί βάσει του ν 4115/2013 στην Αλεξ/πολη λόγω του συζύγου (πανεπιστημιακός). Ως προς το πρώτο σκέλος η απάντηση από την Υπηρεσία είναι ότι τα κενά είναι αυτά που έχουν ανακοινωθεί για τους αναπληρωτές. Ως προς την ένσταση αποφασίστηκε η επανεξέτασή της  σε μετέπειτα φάση.

Θέμα 3ο : Τοποθετήσεις – διαθέσεις εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2019-2020.  α) Μονίμων εκπαιδευτικών. β) Αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Το Συμβούλιο ομόφωνα προχώρησε στις παρακάτω τοποθετήσεις – διαθέσεις μονίμων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2019-2020:
ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ01
Ολική απόσπαση του συναδέλφου, Αποστολούμη Σταμάτη, από το ΓΕΛ Διδ/χου στα εξής σχολεία  : 1o Γυμνάσιο Ορεστιάδας 9ω/2ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας 4ω/Εσπ. ΓΕΛ Ορεστιάδας 3ω/Εσπ. Γυμνάσιο Ορεστιάδας 3ω/2ο Εσπ. ΕΠΑΛ Ορεστιάδας 1ω.
ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ05
Η συνάδελφος, Μυλωνά Μαρίνα, στο 2ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης 4ω, αντί του 3ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης.
ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ06
Η συνάδελφος, Μπιλιμπίνη Ευτέρπη, στο 2ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης 10ω/4ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης 6ω/1ο ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης 4ω.
ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ08
Ο συνάδελφος, Αναστασιάδης Θεοχάρης, στο 1ο ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης εξ ολοκλήρου. Ο συνάδελφος. Βουλγαρίδης Γεώργιος, στο 2ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης 6ω.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ86
Η συνάδελφος, Μουλικά Αικατερίνη, 1ο ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης 6ω/1o Γυμνάσιο Διδ/χου 8ω/2ο Γυμνάσιο Διδ/χου 6ω.
Η συνάδελφος, Σίμου Μαρία, στο 2ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας 2ω.

Θέμα 4ο : Κατάρτιση προσωρινού πίνακα κατάταξης των δεκτών υποψηφίων για τη θέση υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της ΔΙΔΕ Έβρου.
Το Συμβούλιο, αφού έκανε έλεγχο τις αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά, προχώρησε ομόφωνα στην κατάρτιση του παρακάτω πίνακα κατάταξης των δεκτών υποψηφίων:
Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΛΑΔΟΣ
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΟΡΙΑ
ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
1
ΔΑΓΚΑΚΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΕ11
11
1
2
ΜΕΤΑΞΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕ11
5,5
2
Οι συνάδελφοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά του πίνακα κατάταξης εντός τριών εργάσιμων ημερών (από 16/9 έως 18/9).
Θέμα 5ο : Εξέταση αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου.
Ομόφωνα αποφασίστηκε η αναβολή της συζήτησης των αιτήσεων για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου των  παρακάτω συναδέλφων:
Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΛΑΔΟΣ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ
1
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΑΛΙΝΑ
ΠΕ79.01
Ελλιπής φάκελος. Έλλειψη βεβαιώσεων από τον φορέα απασχόλησης.
2
ΦΟΥΛΙΔΟΥ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ
ΠΕ79.01
Ελλιπής φάκελος. Έλλειψη βεβαιώσεων από τον φορέα απασχόλησης.
3
ΚΑΡΑΔΑΤΚΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΕ80
Ελλιπής φάκελος. Έλλειψη βεβαιώσεων από τον φορέα απασχόλησης.

Θέμα 6ο : α) Εξέταση ένστασης εκπαιδευτικού για τη μη χορήγηση συνάφειας αδιάσπαστου τίτλου σπουδών. β) Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού για τη χορήγηση συνάφειας αδιάσπαστου τίτλου σπουδών. 
Το Συμβούλιο, αφού α) εξέτασε την ένσταση της συναδέλφου, Αυγερινίδου Πουλχερίας, ΠΕ08, και β) την αίτηση της συναδέλφου, Κασβακίδου Μαρίας, ΠΕ 88.01, ομόφωνα αναγνώρισε τη συνάφεια των αδιάσπαστων τίτλων σπουδών τους, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:
Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΛΑΔΟΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΘΕΜΑ
1
ΑΥΓΕΡΙΝΙΔΟΥ
ΠΟΥΛΧΕΡΙΑ
ΠΕ08
ΑΠΘ-ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
2
ΚΑΣΒΑΚΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ
ΠΕ88.01
ΑΠΘ-ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
  
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Τρέχει η προκήρυξη-πρόσκληση για την κάλυψη κενούμενων θέσεων διευθυντών σχολικών μονάδων της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Έβρου η προθεσμία της οποίας λήγει την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00. Την  προκήρυξη-πρόσκληση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.