Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ορισμός μελών για το Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

Σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, ορίστηκαν τα μέλη του Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων ως εξής:
Πρόεδρος:  
Ζιαγάκης Παναγιώτης, Διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου με αναπληρώτρια του την Ελευθερίου Ελευθερία, Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης.
Αντιπρόεδρος:
Παραπαγκίδης Παναγιώτης, Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου /θμιας Εκπαίδευσης Έβρου με αναπληρωτή του τον Παΐσιο Κωνσταντίνο, Διευθυντή του Γυμνασίου Πέπλου.
Μέλη:
- Βούλγαρη Αγόρω, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Τσιροπούλου Σοφία, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου.
- Δεμερδεσλής Γεώργιος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03 του 1ου ΓΕ.Λ. Ορεστιάδας ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή του τον Κουσινίδη Χαρίλαο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ04.01, του 3ου Γυμνασίου Ορεστιάδας.
- Ταταρίδης Ιωάννης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ19, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή του τον Αντωνίου Αλέξανδρο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ13 ως αναπληρωματικό αιρετό μέλος.

Επιπλέον τακτικά μέλη [της παρ. 8 του άρθ. 16 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71/τ.Α΄/19-05-2010), όπως αντικαταστάθηκε και συμπληρώθηκε από τις περιπ. β΄ και γ΄ της παρ. 16 του άρθρου 59 του Ν. 3699/2011 (ΦΕΚ 118/τ.Α΄/24-05-2011)], ορίζονται οι εξής:
- Γιαννούλης Νικόλαος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ04 του 3ου ΓΕ.Λ. Αλεξανδρούπολης, με αναπληρώτριά του την Ουτουτζή Κλεονίκη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ01 του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης.
- Ναλμπάντη Θεοδώρα, Σχολική Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με έδρα την Αλεξανδρούπολη, με αναπληρώτριά της την Αλεξάνδρου Σμαρώ, Σχολική Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Ως Γραμματέας του Π.Υ.Σ.Δ.Ε ορίζεται ο Τζατζαΐρης Κωνσταντίνος, Διοικητικός Υπάλληλος της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου, με αναπληρώτριά του την Λεονταρίδου Ευαγγελία, Διοικητική Υπάλληλο της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου.


Μπορείτε να δείτε το σχετικό έγγραφο στο link: http://et.diavgeia.gov.gr/f/minedu/ada/4Α3Κ9-ΙΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.