Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ενημερωτικό για εκλογές αιρετών

Αγαπητή/έ συνάδελφε
Με τη δημοσίευση αυτή, θα ήθελα να σε ενημερώσω για την υποψηφιότητα μου ως αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Έβρου, στις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012. 
Σίγουρα πρόκειται για μια θέση υψηλής ευθύνης με πολλές αρμοδιότητες, στην οποία όμως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταπεξέλθω, έχοντας στο μυαλό μου κάποιες βασικές αρχές:
  • Πλήρη διαφάνεια στα πεπραγμένα του ΠΥΣΔΕ και άμεση ενημέρωση όλων των συναδέλφων για τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο συμβούλιο
  • Απόλυτη δικαιοσύνη και ισότητα για όλους τους συναδέλφους, χωρίς διακρίσεις
  • Προσπάθεια μηχανογράφησης και δημιουργίας προγράμματος (software), ώστε με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία να παραλείπονται τα ανθρώπινα λάθη στην καταμέτρηση μορίων, στις τοποθετήσεις, βελτιώσεις, αποσπάσεις κτλ.
Συνάδελφε, ως υποψήφιος αιρετός του ΠΥΣΔΕ ζητώ με τη ψήφο σου να μου δώσεις τη δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα για αξιοκρατία, διαφάνεια και δικαιοσύνη, μαχόμενος όπως και κατά τη διετία που πέρασε, με υπευθυνότητα, συνέπεια και ευαισθησία στο πλευρό όλων των συναδέλφων. 
Για αυτό και ζητώ τη βοήθεια και τη στήριξη σου, όχι μόνο με τη ψήφο σου, αλλά και με την κριτική σου, ώστε σε όλες τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ η παρουσία μου εκεί, να αντιπροσωπεύει εσένα και να εκφράζει όλους τους συναδέλφους.

                                                                   Με εκτίμηση
                                                             Ταταρίδης Γιάννης
ΣΗΜ: Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Αλεξανδρούπολη: 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης,
Ορεστιάδα: 2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας,
Σαμοθράκη: ΓΕΛ Σαμοθράκης.
Σε κάθε ψηφοδέλτιο (λευκό για το ΠΥΣΔΕ, πράσινο για το ΑΠΥΣΔΕ, γαλάζιο για το ΚΥΣΔΕ) μπορούν να μπουν από 0 μέχρι 2 σταυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.