Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ανασυγκρότηση ΠΥΣΔΕ Έβρου

Μετά τη συνταξιοδότηση του κ. Τζατζαΐρη, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, αποφάσισε την ανασυγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ως εξής:



(Έγγραφο ανασυγκρότησης ΠΥΣΔΕ)

Πρόεδρος: Ζιαγάκης Παναγιώτης, Διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου με αναπληρωτή του τον Αποστολακούδη Στέργιο, Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης.

Αντιπρόεδρος: Παραπαγκίδης Παναγιώτης, Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Δ/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου με αναπληρωτή του τον Γαλιατσάτο Αναστάσιο, Διευθυντή του 4ου ΓΕ.Λ .Αλεξανδρούπολης.

Μέλη:
- Μαλακόζη Ελισάβετ, Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Καϊταρτζή Λαμπρινή, Διευθύντρια του 1ου ΓΕ.Λ. Αλεξανδρούπολης.
- Δεμερδεσλής Γεώργιος, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή του τον Κουσινίδη Χαρίλαο.
- Ταταρίδης Ιωάννης, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή του τον Παπαμιχαήλ Βασίλειο.


- Για θέματα που αναφέρονται στα φροντιστήρια Δ/θμιας Εκπαίδευσης μετέχουν κατ’ αναλογία με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθ. 4793/04-06-2008 Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων οι κάτωθι εκπρόσωποι του Συλλόγου Φροντιστών Θράκης:
1. Παναγιώτου Κυριάκος, Φιλόλογος, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Πένιο Ζαφείρη, Φυσικό.
2. Ζησάκης Ευάγγελος, Μαθηματικός, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Βλαχόπουλο Σίμο,
Φυσικό.

Ως Γραμματέας του Π.Υ.Σ.Δ.Ε ορίζεται η Πιστόλα Ελένη, εκπ. κλ.ΠΕ13 του 2ου ΓΕΛ Αλεξ/πόλης της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου, με αναπληρώτριά της την Λεονταρίδου Ευαγγελία, Διοικητική Υπάλληλο της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.